Om oss

Se vad vi har att erbjuda

Varför välja oss

Skräddarsytt

Optimerat för dina förutsättningar av våra experter.

Komplett installation

Solpaneler, växelriktare, material och installation – vi tar hand om allt.

Skuggoptimering

Ingår alltid vid behov.

Fri support

Kostnadsfri rådgivning och support – före, under och efter installationen.

Omfattande garantier

12 års produktgaranti och 80% effektgaranti upp till 25 år.

Förnybar energi

En energikälla som aldrig kan tömmas.

Vårt team grundades baserat på visionen om att skapa en bättre morgondag för vår planet

Vi driver vår verksamhet sedan 2018 och varje dag fördjupar vi våra kunskaper och färdigheter. Vi specialiserar oss på takinstallationer, och varje ny installation vi utför är en erfarenhet som fördjupar vår kunskap inom solceller.

Vårt Erbjudande

Vi erbjuder byggnad av solcellsanläggningar både för privatpersoner och företag. Det miljövänliga och prisvärda alternativet i form av solceller kommer att gynna ditt företag. Du kommer att kunna minska dina energikostnader för förbrukad el och därmed bidra till en bättre miljö. Mängden solenergi som träffar jordytan varje timme motsvarar den totala energiförbrukningen i samhället under ett år. Solceller omvandlar solens strålar till el, men det är inte alla som vet att dagens solceller även producerar elektricitet i svagt ljus och molnigt väder. Genom att använda solenergi sänker du dina elräkningar och skyddar dig mot stigande energipriser i framtiden.

Solcellsanläggningar är underhållsfria, vilket betyder att de kommer fungera utan några som helst åtgärder från din sida. Om du installerar ett tillräckligt stort solcellssystem kommer du vara helt självförsörjande när det gäller el under ett helt år. Att generera egen el är både fritt från utsläpp och miljövänligt. Genom att investera i förnybara energikällor hjälper du planeten och gör riktiga investeringar i dina barns framtid.

Alla snickare som arbetar för oss har omfattande kunskap inom snickeri och många år av praktisk erfarenhet. Deras främsta fokus är att kunden ska bli nöjd. Våra snickare arbetar dedikerat och utför sitt yrke med passion för trä, tack vare detta kan vi vara stolta över den höga kvalitet och precision i arbetet vi utför. Vi ger råd och hjälp under hela processen, från inköp till leverans av byggmaterial och bortföring av byggavfall. Vi specialiserar oss på konstruktion av terrasser, balkonger samt köksmöbler och garderober.

Prestationer

Vår största prestation var byggandet av en solcellsanläggning på ett tak, med en kapacitet på 3,6 MW, på två månader för Castellum i Göteborg i samarbete med Swede Energy. Det är den största anläggningen i sin kategori i norra Europa. Det tog två år för vårt team att bygga ett kraftverk med en total kapacitet på över 7 MW, i de olika systemen:

Driv ditt hem med solenergi!

Power Your Home with Beautiful Solar

Nyhetsbrev

Ren Energy AB © 2022. All Rights Reserved. Created by | graffstudio.com

Ren Energy AB © 2020. All Rights Reserved. Created by Graffstudio